Mexitaly Restaurant

After a dramatic increase in business from a previous renovation, the client came back to us for the design of his new restaurant. Due to a PennDOT highway interchange expansion, his original restaurant was demolished and was given a short timeline to relocate.

At the initial site visit, the existing walnut wall panels were seen as the only salvageable interior element and they became the focus of the new design. The existing strip mall suite was renovated to accommodate a larger kitchen, seating, a new bar and a 7 barrel brewery.

The client appreciates good design as he compares it to using better ingredients in the food he cooks. We chose to use a deep grained walnut wood as the accent in the space, with punches of color added via artwork and orange chairs and booths. The white corian bar top is internally illuminated to reveal an expanding dot pattern that calls attention to the bar.